Палестински шофьор на камион бе застрелян, след като блъсна и уби

...
Палестински шофьор на камион бе застрелян, след като блъсна и уби
Коментари Харесай

Застреляха палестинец, прегазил с камион израелски войници

Палестински водач на камион бе убит, след като блъсна и умъртви израелец по време на нахлуване против войници близо до контролно-пропускателен пункт на границата с окупирания Западен бряг в четвъртък, предава " Ройтерс ".

Военните оповестиха, че трима от техните бойци са били ранени при случая от израелската страна на контролно-пропускателния пункт Макабим. В изявлението се споделя, че военнослужещите са се прибирали от отпуск и че водачът е направил противоположен завой, в опит да ги прегази, като е ранил леко и крайпътен продавач.

Израелски публични лица споделиха, че един от блъснатите е умрял. Медицински чиновник го разпознава като боец.

Полицията, описвайки случая като терористична офанзива, сподели, че водачът, 41-годишен, който е имал позволение за работа в Израел, е бил убит от от военните сили по време на преследване край близкото палестинско село Нилин..

Ислямистката въоръжена формация " Хамас ", която ускори офанзивите на Западния бряг в предизвикателство към Израел и интернационално подкрепяните палестински управляващи, разказа случая като  " героична интервенция ", само че не пое отговорност за него.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР